EN régi oldal

Minden helyzet interkulturális

ahol különböző kulturális háttérből vagy társadalmi osztályból érkező emberek találkoznak. Azért dolgozunk, hogy ezek a helyzetek a lehető legjobban működjenek.
Videó: Eichner Hanna
Zene: Sena Dagadu - Accra City People

Add az 1%-od!

Minden magyar állampolgár, aki adót fizet, rendelkezhet az adója 1%-áról: eldöntheti, melyik jogosult civil szervezethez utalja azt át a magyar állam. Ez tehát az felajánlónak nem jelent plusz költséget. Aki felajánlja adója 1%-át, egyrészt él egy állampolgári jogával, másrészt segít egy olyan szervezetet, amely a felajánló által fontosnak ítélt tevékenységet végez.

tovább

Most a Ti segítségetekre is szükség van!

Elindult adománygyűjtó kapmányunk, amivel a MIRA közösség focicsapatát szeretnénk támogatni szakmai felkészítéssel, eszközökkel, pályabérlettel és egy focikupa megrendezésének lehetőségével. Segíts, hogy a csapat álmai megvalósulhassanak, s jövő júniusban a Menekültek Világnapján együtt játszhassunk!

tovább

Mi az Artemisszió?

Az Artemissziót 1998-ban fiatal kulturális antropológusok indították. Elméleti tudásukat és tudományos kutatási eredményeiket szerették volna a gyakorlatban is hasznosítani, hogy elősegítsék a társadalmi és egyéni fejlődést, a nyitott gondolkodás kialakítását.

tovább
 • „Hasonlóak is vagyunk” // Zsámboki Kati

  Kati évek óta az önkéntesünk. Mentorként Magyarországon élő bevándorló és menekült embereknek segít a társadalmi és kulturális beilleszkedésben.

  tovább
 • „Vészesen kíváncsi” // Almudena Peláez

  Almu spanyol művészetterapeuta. Korábban a gyakornokunk volt, de azóta is aktív a Mira interkulturális közösségben.

  tovább
 • 1% a sokszínűségért

  Idén se feledkezz meg adód 1%-nak a felajánlásáról! Ha mellettünk döntesz, 2021-ben MIRA közösségünk programjaira fordítjuk a támogatásod!

  tovább