EN régi oldal

Minden helyzet interkulturális

ahol különböző kulturális háttérből vagy társadalmi osztályból érkező emberek találkoznak. Azért dolgozunk, hogy ezek a helyzetek a lehető legjobban működjenek.
Videó: Eichner Hanna
Zene: Sena Dagadu - Accra City People

Mi az Artemisszió?

Az Artemissziót 1998-ban fiatal kulturális antropológusok indították. Elméleti tudásukat és tudományos kutatási eredményeiket szerették volna a gyakorlatban is hasznosítani, hogy elősegítsék a társadalmi és egyéni fejlődést, a nyitott gondolkodás kialakítását.

tovább

Munkát keresel? Nem vagy tanuló és nem is vagy még 30?

Fiatalok elhelyezkedését segítő _ingyenes_ tréninget indított a Coca‑Cola HBC Magyarország #énjövőm névvel, amihez mi is csatlakoztunk az Artemisszió Kompetencia Központunkkal képzőként. Jelentkezz mihamarabb! Első alkalom: április 26.

tovább

1% // A sokszínűség érték. Segíts megőrizni!

Május 22-ig van lehetőséged felajánlani az adód 1%-át.

tovább
 • „Több lettem” // Kolompár Roland

  Roland kiskunhalasi, végzettsége szerint villanyszerelő. Az Artemisszión keresztül Berlinben vett részt szakmai gyakorlaton. Azóta barátnőjével együtt ki is költözött, most Németországban él és dolgozik.

  tovább
 • „Hasonlóak is vagyunk” // Zsámboki Kati

  Kati évek óta az önkéntesünk. Mentorként Magyarországon élő bevándorló és menekült embereknek segít a társadalmi és kulturális beilleszkedésben.

  tovább
 • „Vészesen kíváncsi” // Almudena Peláez

  Almu spanyol művészetterapeuta. Korábban a gyakornokunk volt, de azóta is aktív a Mira interkulturális közösségben.

  tovább