EN régi oldal

Minden helyzet interkulturális

ahol különböző kulturális háttérből vagy társadalmi osztályból érkező emberek találkoznak. Azért dolgozunk, hogy ezek a helyzetek a lehető legjobban működjenek.
Videó: Eichner Hanna
Zene: Sena Dagadu - Accra City People

1% // #többszínt!

Május 22-ig tudod felajánlani adód 1%-át. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a segítséged többet számít most, mint korábban bármikor.

tovább

Mi az Artemisszió?

Az Artemissziót 1998-ban fiatal kulturális antropológusok indították. Elméleti tudásukat és tudományos kutatási eredményeiket szerették volna a gyakorlatban is hasznosítani, hogy elősegítsék a társadalmi és egyéni fejlődést, a nyitott gondolkodás kialakítását.

tovább

ÚJ DÁTUM: A művész benned // Vegyél részt egy 60 órás, ingyenes művészeti workshopon!

Van két szabad hétvégéd? Ha érdekel az identitáskeresés, hogy mitől működik egy kép, szeretsz kísérletezni, szétszedni, összerakni, ha szeretsz játszani, elmúltál 18, de nem vagy 30, téged keresünk. A foglalkozás két hétvégét foglal magában: június 8-9-10 & 15-16-17. A részvételhez művészeti tapasztalat nem szükséges, csak a motiváció. 

tovább
 • „Több lettem” // Kolompár Roland

  Roland kiskunhalasi, végzettsége szerint villanyszerelő. Az Artemisszión keresztül Berlinben vett részt szakmai gyakorlaton. Azóta barátnőjével együtt ki is költözött, most Németországban él és dolgozik.

  tovább
 • „Hasonlóak is vagyunk” // Zsámboki Kati

  Kati évek óta az önkéntesünk. Mentorként Magyarországon élő bevándorló és menekült embereknek segít a társadalmi és kulturális beilleszkedésben.

  tovább
 • „Vészesen kíváncsi” // Almudena Peláez

  Almu spanyol művészetterapeuta. Korábban a gyakornokunk volt, de azóta is aktív a Mira interkulturális közösségben.

  tovább