EN régi oldal

Add az 1%-od!

A személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb 2021.május 20-áig rendelkezhettek, ezt pedig az szja-bevallástól függetlenül is megtehetitek.

A befizetett személyi jövedelemadó 1%-át felajánlhatjátok egy regisztrált civilszervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak, 2021-ben a Nemzeti Tehetség Programnak.

Hogyan ajánlhatod fel az adód 1%-át?

Ha magánszemélyként rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatod a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatod be:

• Az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével itt.

Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján is benyújtható az 1% felajánlásáról szóló nyilatkozat:

• a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 20EGYSZA jelű nyomtatványon.

Miért az Artemisszió?

Az Artemisszió Alapítvány több, mint 20 éve dolgozik különféle hátrányos helyzetű vagy kirekesztett csoportok érdekében. 2018-ban hoztuk létre Mira névre hallgató interkulturális közösségünket és egy közösségi teret, ahol bárki, származástól, társadalmi és gazdasági háttértől, nemtől, kortól, egyéb adottságoktól függetlenül, egy biztonságos térben és közegben érezheti magát szabadnak, kaphat segítséget, találhat barátokat. A közösségi tér fenntartása komoly anyagi erőforrásokat igényel, melyeket pályázati úton nem, vagy csak kisebb részben tudunk finanszírozni.

Kérjük, hogy adód 1%-ának felajánlásával segítsd a közösség továbbélését!