EN régi oldal

FELHÍVÁS fiataloknak, fiatal alkotóknak - online kiállítás a klímaváltozásról

2022.10.07.

FELHÍVÁS fiataloknak, fiatal alkotóknak

online kiállítás a klímaváltozásról

 

Az Artemisszió Alapítvány vizuális művészeti pályázatot hirdet 14-18 éves középiskolások számára klímaváltozás és a fennatarthatóság témában.

 

Úgy gondolod, hogy mindenkinek joga van egy élhető jövőhöz? Hiszel abban, hogy a fiataloknak számít a véleménye? Szeretnél azok közé tartozni, akik aktívan tesznek a változásért? Akkor legyél részese a Deal with it! nevű projektünknek! A Deal with it! egy nemzetközi együttműködés középiskolás fiatalok között, akik közvetítik az Európa Unió döntéshozói felé, hogy a klímaváltozás hatásait látva milyen változtatásokat várnak tőlük egy fenntarthatóbb jövőért. Csatlakozz, és mutasd meg velünk, hogy a fiatalok szava fontos!

 

Ehhez annyit kell tenned, hogy egy képben megfogalmazod: mit jelent számodra a fenntartható jövő? Nem kell, hogy tapasztalt alkotó legyél, próbáld ki magad valami újban, és mutast meg a gondolataid! Használhatsz bármilyen technikát: rajz, festmény, kollázs, digitális grafika, fotó stb.

 

Minden beküldő ajándékot kap! A legjobb képeket szakmai zsűri fogja kiválasztani az ötlet eredetisége alapján, ezek bekerülnek a decemberben nyíló online kiállításra.

 

Hogyan jelentkezz?

1 készíts egy képet, ami megválaszolja a kérdést: Mit jelent számodra a fenntartható jövő?

2 adj neki címet, és írj róla néhány mondatot

3 ha fotód van: csatold; ha más: fotózd le/scanneld be a képed (min. 1 Mb max. 2 Mb méretben)

4 küldd el nekünk: peter.klausz@artemisszio.hu

Az emailben legyen benne a neved, az életkorod, a cím, a leírás, és persze a kép! :)

 

Beküldés határidő november 15. éjfél

 

További infó a Deal with it!-ről: http://www.artemisszio.hu/blog/deal-with-it/118