EN régi oldal

Interkulturális megközelítés és esetelemzések - Pedagógia segédanyag a rendészeti területen dolgozó szakemberek számára (2017)

 

Alapítványunk közel 20 éve szervez és fejleszt interkulturális képzéseket különbözô szakmacsoportok tagjai számára. 2016 óta a Belügyminisztériummal szoros együttmûködés keretében alakítottuk ki akkreditált képzésünket a rendészeti dolgozók számára. Azóta tartunk képzéseket számukra, jellemzôen a szociális és civil területen dolgozó szakemberekkel közösen, így biztosítva egy-egy tapasztalat és témakör minél szélesebb és sokoldalúbb megvilágítását, megvitatási lehetôségét.

 

A képzés elsô szakaszában meg szoktuk kérdezni a résztvevôket, mi a munkájuk célja. A válasz – a teljesen eltérô munkaterület, munkakultúra, szemléletmód ellenére – teljesen egyöntetû. Ha a sok alcél és ezeket szolgáló eszközök mögé nézünk, végül mindig az derül ki, hogy a résztvevôk mindannyian a társadalom jobbításáért dolgoznak. Bízunk benne, hogy a képzéseink és jelen kiadvány is hozzájárul ehhez a közös célhoz.

 

//


A KIADVÁNY ITT OLVASHATÓ.

 

Az Artemisszió Alapítvány a 2017. évi LXXVI-törvény alapján külföldről támogatott szervezet.

 

Az anyagainkat saját Google Drive vagy Issue felületeken tároljuk. Olvasási hozzáférést linken tudunk adni. Ha valamelyik kiadványunk ezen felül is érdekelne, az artemisz@artemisszio.hu címen éritek el szakmais kollégáinkat.