EN régi oldal

Külföldről támogatott szervezet

A 2017. évi LXXVI-törvény alapján külföldről támogatott szervezet vagyunk.

Emellett mélyen egyetértünk azokkal, akik a bojkott útját választják. Továbbra is tartjuk azokat az érveket és véleményeket, melyeket a törvény elfogadása előtt a Civilizáció csoport tagjaként hangoztattunk (például itt és itt). Eddig és ezentúl is átláthatóan fogunk működni, ez a törvény nem erről szól. Ez a törvény szavazatvásárlásról és a jogállamiság évek óta zajló módszeres felszámolásáról szól.

Az eredeti törvényjavaslat indoklásában szerepel, hogy a 2017. évi LXXVI. törvény célja, hogy világossá váljon „mely szervezetek tekinthetők külföldről támogatott”-nak. Gondoltuk, ha már így alakult, segítünk, és felhívjuk magunkra a figyelmet például szép, népszerű pónilovak alkalmazásával.

Szeretnénk még elmondani, hogy:

* Ugyan rengeteg pénz kapunk külföldről, de belföldről is. Viszont még így is elég rosszul keresünk és sok ötletünket nem tudjuk megvalósítani kapacitáshiány miatt. Számlaszámunk: 11705008-20460918.

* Iszonyat mennyiségű támogatást kapunk külföldről, leginkább azért, hogy homályos érdekeket szolgáljunk ki. Ha segítenél, ide utalhatsz nekünk pénzt: 11705008-20460918.

* Társadalmi célokért dolgozunk, de csak az üzletet látjuk benne :(. Külföldről ömlik már a pénz, de kéne a magyaroké is. Számlaszámunk: 11705008-20460918.


Az Artemisszió Alapítvány csapata

A szöveg az AA állásfoglalása, a Civilizáció csoport véleményét nem tükrözi.